BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dilluns, 20 de juny del 2016

ANIVERSARIS D'ESTIU!

Quan arriba el final del curs, celebrem els aniversaris dels xiquets i xiquetes que complixen anys durant l 'estiu i no estem a l'escola.
En aquest cas 8 han sigut els protagonistes, 4 DE JULIOL I 4 D'AGOST...celebració d'esmorzar i amb alguna sorpreseta final com  LA PINYATA.

Ha sigut molt fàcil, treballar matemàtiques amb la PINYATA...JEJE  deformació professional, calia saber que havíem d'agafar cadascú...un globus, un rellotge, una trompa, tres monedes, un xupa-xup....i organitzar-nos...mirar a la pissarra i tornar a veure que faltava....

I parlant de aprofitar qualsevol ocasió per l'aprenentatge.... el meu regal no sols m'ha agradat a mi, que mooolt, i des d'ací vos done una altra vegada les  GRÀCIES, sense voler esteu ajudant als vostres fills i filles a reconèixer el seu nom , jeje








FOTOS DE L' ÀLBUM