BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 13 de març del 2016

MATEMÀTIQUES

 Des del començament de curs, estem treballant amb material manipulatiu, per a utilitzar i aprendre conceptes matemàtics.
 Durant aquest curs he tingut la possibilitat d'aprofundir en un nou metode denominat MATEMÀTIQUES ABN.(algoritme basat en númers).
Sembla ja fa 8 anys que està en marxa, sobretot en Andalucia. El seu autor Jaime Martínez Montero, el va crear per a ensenyar matemàtiques a alumnes d'educació Especial i el cas és que sembla que és molt eficaç per a alcançar la competència matemàtica, (Està donant molts bons resultats) i en moltes escoles s'esta introduint.
I així, estem (dins de les meues limitacions, que encara estic sobrevolant el metode) treballant els conceptes,com per exemple:
igual, tants com,
més, menys....sèries,
descomposició numèrica
i la tira numèrica fins al deu,  
A més Vanesa, la mestra en pràctiques, va preparar unes activitats de Pissarra digital de "subitització", que no és altra cosa que presentar de forma ràpida objectes en diferents posicions i donar un temps per a pensar quants hi havien,


per a després comprovar.En posició dels punts del dau, no fallavem però en altres posicions....
Continuarem practicant.Gràcies Vanesa
Imatges(clica per veure les fotos de l'àlbum)
MATEMÀTIQUES

1 comentaris:

Raül ha dit...

Matemàtiques divertides, genial!.