BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 16 de setembre del 2015

ÚLTIM GRUP

I ara si que si, el nostre tren és suuuuuuper llarg, ocupa quasi tot el corredor del nostre pavelló i mira que és llarg!

Com tots els dies, ens saludem en l'estora, que ara si que està ben plena
Després hem jugat , i al tornar del pati ha vingut a visitar-nos la que serà la mascota de la classe: EL MONSTRE DE COLORS
He contat el conte
i  l'hem abraçat , després ens hem fet una medalla per a portar-la a casa.
En aquestos moments Picasa no em deixa generar una presentació de diapositives del moment del conte, així que us envie l'enllaç a l'àlbum.
ARRIBA EL MONSTRE DE COLORS
(cliqueu la imatge)
Ací us deixe les fotos del dia:

6 comentaris:

Unknown ha dit...

¡Gracias por el blog! Me ha encantado poder ver a Marc el primer día. Además es muy útil para hablar con él sobre lo que habéis hecho en clase. Ya se quien es el "Monstre Verd".

Jovi ha dit...

De res, quan tinga totes les adreces electròniques us enviaré els àlbums web picasa per que pugueu descarregar-vos les fotos.

Mendi_Destruction ha dit...

Una pasada! Qué bien entender bien lo que nos cuentan. Gracias Jovi. Arturo está encantado (y nosotros más)

Jovi ha dit...

Me n'alegre que us servisca. Per a d ' això ho faig.

Jovi ha dit...

No penseu que estic tot el dia amb la càmera....he,he, però crec que aquestos moments són únics i que us lleva un poquet l'engoixa de deixar els vostres fills i filles en l'escola.
Així comproveu que estan SUPERREQUETEBÉ!

Jovi ha dit...

AH! I Perdoneu, tot açò no seria possible sense l'ajuda inestimable de BEGOÑA, , que aquest curs tinc i tenim la sort de tindre-la de mestra de suport a la nostra Aula.
Durant el periode d'adaptació a temps complet i després la compartirem amb 4 i 5 anys.
Sense la seua ajuda.....no podria ser!