BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dilluns, 7 d’abril del 2014

TEATRE

A finals del mes de Març vam tindre la SORT, de poder veure en directe una obra de TEATRE 
va ESTAR INCREÏBLE: 
QUAN WILLIAM ERA WILL
D'ALBERTO GINER
 Quan William era Will ,explica la història d'un xiquet anomenat William Shakespeare. William vivia en Strattford-Upon-Avon, el poble anglés on havia nascut feia ja 10 anys, i allí, dedica el dia a jugar amb els seus amics Anna i Christopher, sempre que les seues obligacions familiars li ho permeten... Un dia, en el col·legi, el professor els mana un treball: Què voleu ser de majors en 65 paraules. William es debatrà entre mil somnis i il·lusions al costat dels seus amics: ser soldat, rei, bufó, bruixota, marí, donzella en dificultats, príncep, mercader... Però..., per què viure un sol somni podent ser el creador de milers d'ells? Ser, o no ser escriptor... aqueixa és la qüestió. A través del joc, els tres amics aniran decidint entre les professions que els interessen, i per a d'açò, es posaran en la pell de personatges ficticis i viuran mil aventures, com les quals en el futur viuran els personatges eixits de la seua ploma i la seua imaginació: Romeo i Julieta, Hamlet, Ricardo III, La Tempestat, El somni d'una nit d'estiu, Enrique V, Macbeth...una forma impressionant d'apropar el teatre i l'obra de SHAKESPEARE als més menuts. Si teniu ocasió alguna vegada de vore'l no té desperdici.

aniversaris de Març

En el mes de Març, vam tindre dos protagonistes, que van complir SIS anys, vam celebrar el seu aniversari, i com sempre al preparar la festa vam decorar el tapet, els gots, els torcaboques.... 
I per la vesprada : berenar i ball.

LLIBRE DE PLANETES

Com ja sabeu, hem estat treballant amb el Projecte de l'astronauta, però encara que el projecte, estaguera acabat hem continuat, elaborant el NOSTRE PLANETARI, particular:
Cada dia de la setmana, hem fet un ASTRE, per allò dels ROMANS que li van posar nom als dies de la setmana.....amb algunes tècniques plàstiques:
barrejant farina, sal, cola blanca i pintura vam fer la Lluna:
amb arena de quars de color roig, Mart:
Mercuri, amb sal molt grossa, del tipus que s'utilitza per al rentaplats:
Jupiter, i Saturn amb sal fina pintada amb guix:

A Saturn li vam fer els anells amb pegament de purpurina.
Venus ,amb pintura daurada i purpurina 
Per al SOL, hem utilitzat paper de seda, i paper cristal per a reomplir-lo:
Però com en l'actualitat coneixem més astres que els romans, també hem fet URÀ, amb guix i un cércol de driver-màgic
i Neptú, amb una esponja de les sabates i pintura de tremp.
Per acabar el llibre, hem fet el nostre planeta, amb guix, i restes de sal pintada :
I l'hem completat amb un dibuix del NOSTRE SISTEMA SOLAR:
Ens ha costat però hem gaudit moooolt: