BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 23 de febrer del 2014

GENER

Al començar Gener, no podiem oblidar-nos dels Joguets, els que hem rebut per a la classe i els que ens han portat a casa.Hem fet un projecte al seu voltant, ha sigut llarg, però hem mostrat a tots el joguet que hem portat a l'aula i hem parlat molt sobre ells, al mateix temps ens ha servit per elaborar diferets fitxes tècniques amb diferents tèniques escrites, al dictat, copiat, escriptura lliure...

També hem fet treballs plàstics, amb tècniques diferents:puntillisme amb plàstic de bombolles, pintura de furgadents, pintura lliure amb pinzells,cosit,ceres i pintura aiguada i la pdi.... I per suposat vam celebrar l'aniversari del més major de la classe, el primer que complix 6 ANYS. L'aniversari el vam celebrar com ells van dir, amb berenar, de galetes, tortetes, un bescuit, xicotet per bufar els ciris, rosetes de panís...però sobretot el que més m'agrada és vore'ls quan decoren el tapet, i parlen entre ells, tant sols cal tindre L'ORELLA VERDA... i es gaudix no podeu imaginar quant!