BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 15 d’octubre del 2013

COSES QUE ESTAN PASSANT A L'OCTUBRE

Hem començat el mes d'octubre, amb novetats....per a la majoria de la classe el menjador escolar, la sorpresa que Tània continua amb nosaltres i la rebuda que va tindre va ser molt "xula":


També hem començat a tindré recolzament(el setembre ha estat molt dur per als nouvinguts de tres anys), però ara ja podem comptar amb Eva, M.Carmen i M.José.

Vam preparar la festivitat del 9 D'OCTUBRE,  vam aprendre una cançó, "SOM ELS CAVALLERS", vam fer una visera, amb l'escut del rei Jaume I, i ja que estavem tan motivats, hem començat el projecte dels Castells, inventant-nos un escut per a cadascú, com els CAVALLERS.


Però també, gràcies a que tenim ajuda, podem fer coses molt divertides de plàstica, com aquesta, amb taps de suro i pintura de tremp, hem estampat uns paissatges preciosos utilitzant els colors de la TARDOR.

EM SAP GREU L'ESTAMPAT DE LES SAMARRETES, PERÒ ENCARA FA TANTA CALOR....QUE NO HAVIA DEMANAT LA BATA....Trobe que si els haguereu vist gaudir com jo, també perdonarieu si s'ha quedat alguna taca a la samarreta.

dimarts, 1 d’octubre del 2013

I...SETEMBRE JA S'HA ACABAT

Sembla mentida com passa el temps de ràpid, ja hem acabat el mes de setembre i hem fet moltes coses, com sabeu, continuem en la mateixa aula, però amb companys nous, ens hem fet molt grans durant l'estiu i quasi no cabem.

Els primers dies de classe els vam dedicar a ubicar-nos i a fer nostres els espais,, els jocs nous... a personalitzar l'aula, els caixonets, els penjadors, a visitar l'escola, i a recordar les normes.... També estem intentant adaptar-nos a l'espai que tenim a l'hora de jugar per racons: Però fa tanta calor que fins i tot per a relaxar-nos hem hagut d'idear aquest sistema :



I com ja és costum, vam tindre una exibició de Judo al pati que va ser una "passada".
I és clar a l'acabar el mes....Aniversari! Primerament vam decidir que voliem, que necessitariem i vam escriure la llista de la compra, Desp´res vam preparar el regal, vam escriure la nota acasa i per fi el dia de la festa, vam anar acabant de preparar-ho to, Gots, Plats, Tapet i aquest any el tovalló o tocaboques, amb la tècnica de puntillisme quan està plegat. I com som molt "fadrins" i autonoms, ho hem fet tot soletes, mentre Daniel i Jovi preparaven el pastís. Una vegada que hem esmorzat el que més ens agrada es ballar,....la pdi funciona molt poquet i de seguida hem hagut de ballar sense vídeo, però ens ho hem passat molt "requetebé"