BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dissabte, 30 de novembre del 2013

BIBLIOTECA D'AULA I CONTE VIATGER

Una de les activitats que vam iniciar també per a fomentar la lectura, és la biblioteca d'aula, com ja ens funciona la Pdi, el registre dels contes que ens emportem, el fem amb aquest suport, ja som molt autònoms i ho fem molt ràpid, i a més ,fins i tot ens agrada jugar a engrandir, o fer molt menudes les fotos i les portades del conte que ens emportem.

També utilitzem la pissarra per a presentar les lletres minúscules i resseguir el traç, després d'haver endevinat quina és la parula que representarà aquesta lletra.

Una altra activitat que vam començar, per a fomentar també la participació de les  famílies, la creativitat i el foment a la lectura i la escriptura ha sigut el CONTE VIATGER.
Vam començar amb una pluja d'idees sobre el que volien que apareguera en el conte,(PER SUPOSAT, CASTELLS,REIS I PRINCESES)
 Després vam redactar el començament del conte:
HI HAVIA UNA VEGADA, FA MOLT DE TEMPS, EN UN PAÍS MOLT LLUNYÀ, UN CASTELL ON VIVIA UNA PRINCESA I UN REI ROÍ...
  i vam fer un dibuix que representara aquest inici del nostre conte.
Una vegada finalitzats el dibuixos vam votar el que creíem el  representava millor 




Ara el conte va de família en família, i cadascuna d'elles està seguint la història com vol




 la condició: no finalitzar-la, això ho farem a classe.JA VEURE'M COM ACABA...GRÀCIES!