BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 1 d’octubre del 2013

I...SETEMBRE JA S'HA ACABAT

Sembla mentida com passa el temps de ràpid, ja hem acabat el mes de setembre i hem fet moltes coses, com sabeu, continuem en la mateixa aula, però amb companys nous, ens hem fet molt grans durant l'estiu i quasi no cabem.

Els primers dies de classe els vam dedicar a ubicar-nos i a fer nostres els espais,, els jocs nous... a personalitzar l'aula, els caixonets, els penjadors, a visitar l'escola, i a recordar les normes.... També estem intentant adaptar-nos a l'espai que tenim a l'hora de jugar per racons: Però fa tanta calor que fins i tot per a relaxar-nos hem hagut d'idear aquest sistema :



I com ja és costum, vam tindre una exibició de Judo al pati que va ser una "passada".
I és clar a l'acabar el mes....Aniversari! Primerament vam decidir que voliem, que necessitariem i vam escriure la llista de la compra, Desp´res vam preparar el regal, vam escriure la nota acasa i per fi el dia de la festa, vam anar acabant de preparar-ho to, Gots, Plats, Tapet i aquest any el tovalló o tocaboques, amb la tècnica de puntillisme quan està plegat. I com som molt "fadrins" i autonoms, ho hem fet tot soletes, mentre Daniel i Jovi preparaven el pastís. Una vegada que hem esmorzat el que més ens agrada es ballar,....la pdi funciona molt poquet i de seguida hem hagut de ballar sense vídeo, però ens ho hem passat molt "requetebé"