BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 15 d’octubre del 2013

COSES QUE ESTAN PASSANT A L'OCTUBRE

Hem començat el mes d'octubre, amb novetats....per a la majoria de la classe el menjador escolar, la sorpresa que Tània continua amb nosaltres i la rebuda que va tindre va ser molt "xula":


També hem començat a tindré recolzament(el setembre ha estat molt dur per als nouvinguts de tres anys), però ara ja podem comptar amb Eva, M.Carmen i M.José.

Vam preparar la festivitat del 9 D'OCTUBRE,  vam aprendre una cançó, "SOM ELS CAVALLERS", vam fer una visera, amb l'escut del rei Jaume I, i ja que estavem tan motivats, hem començat el projecte dels Castells, inventant-nos un escut per a cadascú, com els CAVALLERS.


Però també, gràcies a que tenim ajuda, podem fer coses molt divertides de plàstica, com aquesta, amb taps de suro i pintura de tremp, hem estampat uns paissatges preciosos utilitzant els colors de la TARDOR.

EM SAP GREU L'ESTAMPAT DE LES SAMARRETES, PERÒ ENCARA FA TANTA CALOR....QUE NO HAVIA DEMANAT LA BATA....Trobe que si els haguereu vist gaudir com jo, també perdonarieu si s'ha quedat alguna taca a la samarreta.