BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dissabte, 9 de març del 2013

LA BRUIXA

Estem, com ja sabeu amb el projecte de LA BRUIXA, el que passa, és que, és un poc entremaliada i ens deixa missatges cada dia per tal d'endevinar que cal fer.

Hem vist com és, per què ens havia amagat les pegatines de la seua cara, com era el seu vestit, ens havia amagat un barret de bruixa,  per endevinar on viu ens va deixar rastre de terra de muntanya i a més ens ha deixat missatges al voltant de la seua alimentació i dels seus animals de companyia, amb qui viu .

També de les coses habituals què fa;reciclar per tal de tindre cura de la Natura, encanteris per transformar un objecte amb un altre,  i  pocions màgiques....Ens ha donat receptes, ,ens ha proporcionat ingredients , ens ha deixat brossa per a què la reciclarem nosaltres i cada dia esperem un missatge nou...



HEM FET EXPERIMENTS, amb els ingredients especials, vam fer que l'aigua brollara com un volcà, i també que canvie de color i tinga diferents sabors...a llimó, maduixa, taronja i pinya.
Hem tastat menjar de bruixa que encara que tenia noms molt fastigosos tenia sabor a gelatina de maduixa,de taronja,coca-cola,llima, i també hem utilitzat retoladors màgics, per comprovar com escriu en el seu llibre d'encanteris, i estem fent treballs plàstics amb diferents tècniques, ceres i pintura aiguada, aquarel·les...
El cas és que hem vist que no és DOLENTA, i no hem de tindre-li POR.I A MÉS ESTEM MOLT MOTIVATS  I ENS HO ESTEM PASSANT D'ALLÒ MÉS BÉ.