BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 29 de febrer del 2012

ELS PIRATES VALENTS

Estem treballant molt, de vegades quan arribem a classe,trobem que EL PIRATA ha deixat un missatge i li fem cas de seguida, hem aprés cançons de pirates, hem contat el seu conte, estem fent tallers per tal de fer-nos coses que tenen els pirates....després d'endevinar el que és. 


A l'aula de suport, estem anant per grups i Dolo ens està contant moltes coses de Pirates, però el que més ens agrada és convertir-nos després en autèntics pirates amb un poc de pintura a la cara.
Moltes gràcies a tots per la col·laboració.

dimarts, 21 de febrer del 2012

PIRATES

Hem començat el projecte de Pirates.
Quan hem arribat a l'escola hem tingut una sorpresa ,per tot el corredor hi havia empentes al terra.
A la classe teniem una carta d'un PIRATA ,que ens proposa ajudar-lo a buscar un tresor, i ens deia que anirà donant-nos pistes per a poder convertir-nos en "autèntics pirates" per tal d'ajudar-lo a trobar el tresor.

Ací us deixe l'enllaç a la cançò dels pirates.




I un jclic de pirates, és un poc difícil, podem fer només, algunes de les activitats:

divendres, 17 de febrer del 2012

CARNESTOLTES

Hem celebrat  el Carnestoltes, de manera un poc especial, però els xiquetes i xiquetes han gaudit i estaven tots i totes molt bonics.

Aquesta vesprada hem anat a visitar els companys de les altres classes i hem desfilat per una passarel·la, després hem berenat i ballat en l'aula.

dimecres, 8 de febrer del 2012

EL CONTE.

I AIXÍ ENS HA QUEDAT EL CONTE:

dimarts, 7 de febrer del 2012

CONTE: EL BLAU

El conte va sorgir a partir de l’experimentació plàstica amb el color Blau i les diferents tonalitats.   
Els xiquets i xiquetes en taller de plàstica van utilizar diferents tècniques, i alhora van anar inventant una historia sobre el color.    
La història va ser arreplegada en les sessions de suport lingüístic i a poc a poc va anar prenent la forma de conte.
Durant dues setmanes s’han agrupat en xicotet grup , amb la mestra de suport, per tal de reprendre la història inicial, verbalitzar-la i aportar-li idees noves.
Per últim una vegada que la HISTÒRIA del BLAU ja tenia la forma definitiva, vam demanar als alumnes que estragueren la PARAULA més significativa de cada página I LA ESCRIGUEREN copiant  en full a part la paraula acordada.HA ESTAT MOLT INTERESSANT I DIVERTIT