BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 28 de novembre del 2012

ANIVERSARIS D'OCTUBRE

A punt de finalitzar novembre i quasi no he tingut temps de posar les fotos de tot el que ha esdevingut durant el mes .
Primer vam celebrar l'aniversari dels protagonistes del mes d'octubre, de forma clàssica, decorant, plats, gots, fent pastís... i encara que jo no els hi pose pautes,  estem decorant i pot ser totalment creatiu, hi ha molts que seguixen sèries en plats i gots, aprofitem també per escriure el nostre nom , amb intenció, necessitem marcar quin és el nostre plat per a poder menjar.
Vam fer un pastís molt més gran, en una llauna i amb biscuits xicotets, xocolate i lacasitos i després de berenar tots junts, en una gran taula, pastís, rosetes, galetes i sucs vam ballar al voltant , seguint la música.
¡Per suposat vam escriure la felicitació a la Pdi, i vam fer la lletra acordada per a cadascun del PROTAGONISTES amb DRIVER-MÀGIC!,finalment JOAN C. va explicar la seua història personal.