BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dilluns, 30 de maig del 2011

Llistat i fotos oficials del PREMI

A la pag web de la fundació Sambori ja ha eixit publicat el llistat de guardonats i les fotos de l'acte del passat dissabte http://www.sambori.net/

dissabte, 28 de maig del 2011

PREMI

La proposta didàctica per a l'elaboració del conte, "Susanna i el sol" ha sigut guardonada com a MILLOR PROJECTE DIDÀCTIC D'AULA D'INFANTIL.
El premi ha sigut otorgat hui a la UMH d'Elx, al commemorar-se el lliurament dels finalistes al PREMI SAMBORI 2011.
Premi ,tot s'ha de dir ,que ha comptat aquest any, amb més de 83.000 participants, per la qual cosa és considera com el PREMI EUROPEU, més important de literatura infantil i juvenil.
El guardó a la millor proposta didàctica ha estat entre 4.000 docents participants.
L'acte ha estat molt divetit i animat, hem tingut una representació-interpretació de una rondalla d'Enric Valor i un fragment del Misteri d'Elx, inèdit(fora del seu escenari habitual) i en directe.
A la pag. web oficial de la fundació Sambori http://www.sambori.net/ es publicaran en pocs dies les fotos de l'acte de hui.
Estic molt contenta.

dimecres, 25 de maig del 2011

5 anys VISITA TERRA NATURA

Ahir vam anar d'excursió a Terra Natura a Benidorm. És un parc on es poden veure molts animals, QUASI EN EL SEU HÀBITAT i espectacles com el de les AUS, IMPRESIONANT. 
El dia va ser molt calurós i costava un poc caminar, però malgrat això, el comportament va ser EXCELENT i amb l'ajuda de papàs i mamàs vam tindre un dia GENIAL.

dimecres, 11 de maig del 2011

3 ANYS VISITA EL MARQ

Hui els alumnes de tres anys han visitat el MARQ.
Quan hem arribat hem esmorzat a l'aire lliure i després hem visitat la sala permanent de la Prehistòria, on ens han mostrat molts objectes que s'han trobat els arqueòlegs d'aquest periode de la història.També hem passat per damunt del pont de  vidre que hi ha a la sala temàtica que representa una COVA,(ens ha donat una miqueta de por passar-hi, tot s'ha de dir) i després hem anat a fer un taller.
Primer ens han contat una història sobre CAVERNUS, un personatge que va viure en aquest periode,i  hem ajudat a representar-la. Després hem fet pintura rupestre com les persones a la Prehistòria.
Per acabar ha vingut LLUMIQ, la mascota del museu i ens ha donat un premi per haver-nos portat tan bé i saber -ne tantes coses.
( De la visita a l'interior del museu no puc posar fotos, ja que no es permet fer-ne) 
 

divendres, 6 de maig del 2011

JOCS DE PASQUA A INFANTIL

Abans d'anar-nos de vacances, i per tal d'acomiadar el trimestre ,que ha sigut massa llarg, vam celebrar al pati d'infantil, com cada any, una jornada de jocs de Pasqua, amb ajuda de papàs i mamàs vam jugar a :la gallineta cega, posar la cua al ruc, jocs de rotllana,circuïts de xapes, carreres d'ous, buscar tresors, jocs de corda, sambori, iaia,iaia... quina hora és?,...i maquillatge per parelles





I després per a repondre forces ens vam menjar la tradicional mona de Pasqua, això sí abans de trencar l'ou calia dir la dita:
Ací em pica,
ací em cou.
Per ací em menge la mona,
i ací et trenque l'ou.