BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 28 de gener del 2011

DIA MUNDIAL DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

Si hem pogut celebrar-ho!!!!
L'oratge ens ha permés poder fer la cursa solidària i mullant-nos un poquet escoltar les frases del conte de ELMER i cantar les cançons que teníem assajades. L'acte ha estat molt bé.Ara falta que el missatge s'aplique a tots els dies de l'any, no sols a HUI.

dimarts, 25 de gener del 2011

PDI I ELS ALUMNES DE 3 ANYS

Els xiquets i xiquetes de la classe de 3, hem començat a utilitzar la Pdi, a l'aula de suport lingüístic.
Durant tot el trimestre passat vam estar a l'aula classe, però ara que ja estem adaptats , hem començat a anar a l'aula de suport per grups reduïts.
La utilització de la pissarra per part d'ells ha sigut molt motivadora, fins ara només l'haviem emprada amb ells per a contar-los algun conte o veure algun vídeo, però no havíen interactuat amb ella.
Hem començat amb cosetes molt senzilles, jocs del jclic, per al tema de les joguines i aquesta setmana pintant un amic de ELMER, decorant-lo de moltes formes i colors, i per suposat l'obra final la signem amb la nostra foto.


ELMER, L'ELEFANT

Estem preparant la celebració del dia mundial de la Pau i la no Violència que aquest curs ho commemorarem tota l'escola divendres dia 28.
Com en aquestos anys enrere començarem amb la CURSA SOLIDÀRIA, on cada xiquet i xiqueta d'infantil anirà acompanyat d'un major del col.le i donarem una volteta per tot el pati, enjuntant esforços i ajudant-nos uns a altres.
Després els majors correran a soles i per cada volta que donen posaran un segell en una targeta, que després convertiran en dinerets per alguna causa solidària.
Després de l'esmorzar ens enjuntarem tota l'escola al pati dels grans i es llegirà el conte de ELMER, cantarem unes cançons i recordarem per què celebrem aquest dia.
Nosaltres hem començat a contar el conte a classe, amb ell intentem aprendre que TOTS SOM DIFERENTS, però sabem que açò no suposa cap problema, ni es motiu per a tindre enfrontaments.Al contrari, som diferents i això ens enriqueix.
He trobat una versió narrada del conte en castellà amb accent canari, molt dolç.

És un altre conte que us recomane.A més del mateix autor i amb el mateix protagonista hi ha més contes també molt bonics.
Entre tota l'escola estem pintant un Elmer gegant, cada classe un trosset, aquesta vesprada hem anat ja alguns cursos a pintar-ne, i el divendres l'exposarem al pati.