BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 20 de setembre del 2011

PERIODE D'ADAPTACIÓ

Poc a poc ens anem adaptant, els temps o moments que dediquem a les activitats són curts,les activitats molt lúdiques i variades,ens ajuda la mascota de la classe TABALET, per tal de crear el víncul afectiu.
Cada grup fa una activitat diferent i anem canviant cada dia per tal que tots al llarg de la setmana juguen i ho proven tot.

El pati l'utilitzem una bona estona soletes, sense els majors de 4 i 5 anys que al principi ens agobien un poc.
 

I també hui hem tingut el primer contacte amb la PDI, la vam instal·lar ahir i hui hem provat si funcionava la conexió a internet amb una pag. "La motxilla" que té un munt de recursos, hem gaudit escoltant cançonetes i fent sonar música.


3 comentaris:

Alfonso ha dit...

Però si els de cinc anys som prou bonics no agobiem motl Jovi jeje..Una abraçadeta.

Jovi ha dit...

Si Alfonso, bonics si sou, però els "agobiats" som nosaltres.Gràcies.

Anònim ha dit...

Hola Jovi!, he hechado de menos leer tu blog y estar al tanto de lo que hacen los pequeños en clase, estamos encantados de tenerte de nuevo de profesora, enhorabuena por tu maravilloso trabajo! Un abrazo y estamos en contacto..!!
Mónica (Nathalie)