BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dilluns, 28 de febrer del 2011

PROJECTE DE LA PREHISTÒRIA

Com ja sabeu, el nostre col·le per al Carnestoltes ha ideat una MÀQUINA DEL TEMPS,
En cada cicle estem estudiant un periode de la Història, i a nosaltres ens ha tocat la Prehistòria.
Per a motivar-nos amb el projecte , va aparèixer un dia a classe una làmina sobre els homes d'aquesta època, un altre dia vam trobar petjades de Mamut en tot el corredor de l'escola
Els alumnes de 5 anys vam veure una pel·licula(de BOB ESPONJA aportada per un company d'una altra aula) i a partir d'ahí vam dictar el què sabíem, o pensàvem que era cert de la Prehistòria, (LA PEL.LICULA ENS VA CREAR MÉS DUBTES QUE INFORMACIÓ)
Així que era el moment d'investigar realment el QUÈ voliem saber.
Vam escriure una nota a casa demanant ajuda i la informació no va tardar en aplegar.
Estem solucionant el projecte a les hores de SUPORT LINGÜÍSTIC, però amb tot el grup classe, la solució de cadascun dels punts crea situacions de parla, on intentem que tots escolten i participen.

Realment el que intentem no és que aprenguen molts conceptes, sinó estratègies per a buscar i trobar la informació d'allò que necessitem saber a cada moment, cada dia busquem un punt del nostre índex i el solucionem entre tots.
A més estem decorant el nostre edifici, i ara que hem averiguat com pintaven, què pintaven i amb què, doncs això hem fet, pintar les parets de la nostra COVA.

Amalia per a música va demanar informació sobre els intruments de la prehistòria i la veritat és que hi ha tantes coses i tan "xules" que hem decidit fer una exposició amb tot el que haveu aportat.MOLTES GRÀCIES per la col.laboració
La decoració està quasi acabada.El projecte encara no.