BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 27 de febrer del 2011

EXCURSIÓ AL CENTRE DE RECURSOS:EXPOSICIÓ "IMAGENES PARA COMERSE EL MUNDO"


El passat divendres vam anar d'excursió al Centre de Recursos Municipal d'Alacant del carrer Pare Mariana.



L'exposició està oberta per a tot el public, però per als escolars ens oferixen una visita guida, així ara que ja hem anat ,podeu visitar-la, i dir-los als vostres fills que us expliquen tot allò que hem vist.
Es tracta d' il·lustracions de contes relacionades amb els menjars. Ens hem distribuit en dos grups i Pep ens ha explicat( Sorpresa: EN VALENCIÀ!!) davant cada zona el significat DE LA IMATGE i un poc del conte on apareixia la iL·LUSTRACIÓ també hem endevinat animals que tenen a veure amb el menjar en diferents contes i les Receptes de la Bruixa, que és sens dubte la gran cuinera dels contes, això si ,els llibres de les seues receptes fan un poc de fàstic. El missatge més important de l'exposició LLEGIR I VEURE CONTES ÉS L'ALIMENT DE LA IMAGINACIÓ. Per això quan hem acabat la visita i ens han deixat una sala per a esmorzar, a més d'agafar amb molta gana el que duiem per menjar, ens han entrat moltes ganes de mirar CONTES.