BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 10 de desembre del 2010

TALLER DE PASTES DE NADAL

L'escola ja comença a tindre oloreta de Nadal, a les classes s'assagen Nadales, es fan els detalletes per a casa, les portades dels treballets, les felicitacions....i a l'aula de suport hem fet un taller de cuina de PASTETES DE NADAL.
M'agrada fer taller de cuina, i a més és una activitat molt aprofitable en el suport lingüístic, treballem amb vocabulari que no s'empra usualment a l'aula, els estris de cuina, els ingredients de les receptes i accions que són pròpies d'aquesta activitat, barrejar, remenar, coure...
Els xiquetes i xiquetes també gaudixen molt amb aquestes activitats, tot el que siga enviscar-se les mans...i mai millor dit, perque per a la recepta de hui ,ens les hem enviscades molt, això si, les portàvem super-netes.
Hem fet "MANTEGADETES D'AMETLA", o com diuen al poble "els quatre quarts" ja que utilitzem un quart de Kg. de cada ingredient: mantega, sucre, farina i ametla, i la veritat és que durant tot el dia el nostre edifici ha fet molt bona oloreta.

Espere que estiguen bones, els alumnes de 4 anys les han fetes amb molta il.lusió i s'han divertit i han aprés molt.
La setmana que ve, les faré amb els alumnes de 3 i els de 5.