BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 1 de desembre del 2010

NOVEMBRE

No és que durant el mes de Novembre no hagen ocorregut coses a l'escola, el que ha passat és que per causes alienes a mi no he pogut fer cap publicació.Esperava a que se solucionara el tema dels permisos per a publicar les fotos dels alumnes,(sense tutoria és més difícil, i el plantejament va a fer-se a nivell de tota l'escola)
Així que com la cosa va per a llarg, he decidit publicar les activitats més destacades sense posar fotos on es puga reconèixer de forma molt clara els alumnes.
Durant el mes de Novembre hem celebrat la festa de la Castanyera.
Sabem que tradicionalment la Castanyada se celebra el dia 1 de Novembre, però a Alacant la Tardor arriba més tard.
Ens esperem a que caiguen fulles dels arbres que tenim al pati, que l'oratge acompanye un poc, canvien les temperatures, algun dia ploga, els xiquets i xiquetes comencen a portar roba d'abric...I això no sol passar, en la zona on vivim, fins ben entrat el mes. Per això hem estat treballant durant tot el mes amb aquest tema i finalitzem amb la Castanyada.
Decorem els corredors i també el pati,preparem en les aules les monedes , algun detall per a rebre a la Castanyera, i les mesuretes per a les castanyes.La Castanyera arriba una vesprada i l'esperem al pati amb música de la seua cançó, ens repartix les castanyes calentetes i després de menjar-nos-les, ballem amb ella. Els encisa aquesta festa i no sé molt bé per què.



A l'aula de suport hem vist el conte de la Castanyera que està en internet
http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/casta/
i hem jugat amb les activitats, la de vestir a la castanyera els fa molta gràcia:

http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/casta/acti.htm