BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 10 d’octubre del 2010

NOU CURS

Ja fa un mes que ha començat el nou curs i espere poder formar part d'ell.
La nova situació acadèmica amb la que trobe, fa que l'inicie amb molta gana, molts projectes i noves il·lusions( Li tenia ganes)
El fet d'estar de suport, em permet passar pels tres nivells d'Infantil, interactuar amb els alumnes de forma més directa, al ser grups reduïts, i gaudir el meu treball d'una altra forma.
A partir d'ara les publicacions, potser, seran un poc diferents al que esteu acostumats, pel fet de no tindre tutoria, però espere poder informar d'alló més important que ens passa a l'escola,i particularment a les aules on faig el suport.
Una de les coses, imprevistes, que ha ocorregut , va ser divendres, ens vam trobar amb la sorpresa d'una activitat programada del curs anterior sobre la preservació del Medi, i que ens la va oferir L'aula CAM.
SORPRESA! JA NI ENS EN RECORDÀVEM.
Es va presentar a l'aula un extraterrestre que ens va fer reflexionar sobre els perills que pot sofrir el Nostre Planeta i alguns "trucs" per tal de col·laborar i contribuir a la seua preservació.
Les fotos són de la sessió a l'aula de 4V.