BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dilluns, 14 de juny del 2010

EXPERIÈNCIES

S'ha presentat l'oportunitat de participar en un concurs sobre experiències amb les TIC a l'aula i vam gravar uns vídeos sobre alguna de les cosetes que hem fet amb la PDI .Per a enviar-ho, els he hagut de penjar en YouTube (per tal de poder fer l'enllaç al projecte presentat) i he pensat que us agradaria vore'ls. Lluïsa ha sigut l'encarregada de gravar-los i aquest ha sigut el resultat:






3 comentaris:

Unknown ha dit...

Espectacular, quina passada, enhorabona!!!

Llegint l´entrada m´ha vingut al cap un article d´ahir de El País que diu "...la clave del éxito finlandés reside en un sistema educativo modélico que empieza por los recursos. Finlandia invertía en 2006 un 6,14% de su producto interior bruto en educación..."

http://www.elpais.com/articulo/economia/Hay/salida/educacion/innovacion/elpepieco/20100614elpepieco_4/Tes

Ací, a casa nostra, l´ínclit Conseller i, en general, els qui porten la cosa pública ja han començat a retallar pressupostos en educació. Qui sap si, al pas que anem, estos alumnes que ara estudien amb pissarres digitals no acabaran emprant els petroglifs per comunicar-se...

Molta sort amb el concurs !!!

Jovi ha dit...

En el nostre sistema també "modèlic",però en l'altre sentit, en retallar pressupostos, l'única manera de conseguir recursos com aquestos ,anomenats TIC, és participant, en projectes d'investigació, com el que he estat durant aquestos últims cursos i fent un "poquet" més de feina de la que ja tenim,o en concursos com el de ara que m'ha restat temps d'on no el tenia, per tal d'obtindre alguna Pdi i anar completant les aules.
Gràcies Carles, pels teus ànims.
A veure si hi ha sort i conseguim a poc a poc obtindre'n una, per a cada aula de l'escola.

Celia Molina ha dit...

Enhorabona pel teu entusiame i ganes de fer les coses, Jovi. Espere que tingau molta sort en el concurs i que tot ixca molt bé, perquè us ho mereixeu per treballar tan bé. Un abraç.