BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 12 de maig del 2010

TERRA NATURA


Ahir vam estar d'excursió a Terra Natura a Benidorm, amb l'ajuda de mamàs i un papà vam recórrer tot el parc, i vam poder gaudir contemplant la quantitat d'animals que hi ha, alguns d'ells que ni tant sols coneixíem, amb noms ben estranys, i com sempre l'excursió va resultar molt divertida i molt profitosa,( a més tractant-se d'animals....ja se sap) El dia un poc cansat(el parc és molt gran) però ja som majors i ens va donar temps a recórre'l sencer.L'oratge va aguantar i la tempesta va caure quan ja estàvem a casa.Com a anècdota l'espectacle de les AUS, algun que altre amiguet i amigueta es van posar molt nerviosos quan les aus ens sobrevolaven els caps, però d'altres van ser molt campions i ni es van moure quan les ÀGUILES se'ls van posar al damunt.
ELS TAURONS, TIGRES, FALCONS ÀGUILES i a alguns les SERPS, han sigut els animals que més els han agradat de tot el parc, encara que com n'hi ha tants hi ha qui prefereix els RUQUETS I PONIS que són més tranquils.
Us deixe unes quantes fotos com a mostra de l'excursió.