BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 31 de març del 2010

ÚLTIMS DIES ABANS DE VACANCES


Sempre abans de les vacances passa el mateix, sembla que no apleguem, que se'ns tira el temps damunt i no arribem...però ho aconseguim, arribem a l'hora i puntuals.
Hem hagut de parar el projecte de Fanny, que el reprendrem quan tornem de les vacances, amb les piles recarregades, per completar la recta final del curs.
I aquestos dies a més de preparar treballets, informes, regalets...mirar de qui pot ser aquest treballet que no té nom, i aquest que no està acabat, i ara resulta que no ha vingut...doncs també FESTA I MÉS FESTA.
Ahir aniversaris

I hui el dia especial de final de trimestre, amb els jocs de Pasqua, Els quatre cantons, jocs de punteria, La corda, Les cadires musicals, La gallineta cega, Iaia,iaia... quina hora és?, Maquillatge per parelles, Sambori, La cua al ruc, Jocs de rogle, Carrera d'ous, que han sigut super divertits gràcies a la ajuda de les mamàs i papàs que poden vindre a col·laborar.
I després l'esmorzaret de la MONA, això si, abans de menjar-nos l'ou cal repetir: ACÍ EM PICA, ACÍ EM COU, PER ACÍ EM MENGE LA MONA I ACÍ ET TRENQUE L'OU.
BONES VACANCES A TOTS I TOTES.