BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 10 de març del 2010

NOTÍCIA


La mamà de Xavi C. treballa al diari, i ja feia temps que ens deia que si volíem publicar alguna coseta ,de tantes com fem a l'escola ,que li ho diguera. Com l'última publicació sobre nosaltres que va fer el diari no va estar molt encertada, doncs ara han publicat un trocet sobre el que estem fent i una foto a color. Almenys es veu un poc, que som nosaltres i diu tot el que estem aprenent dels romans.
A la classe ha sigut LA NOTÍCIA del dia, i estem tots molt contents. Gràcies CHUS

( per cert, he aprés en el curs de formació a canviar el format del bloc, ja ho haureu notat.)

3 comentaris:

Celia Molina ha dit...

Si que es nota que has canviat el bloc, però el contingut resulta igual d'interessant que sempre. Gràcies per informar de les novetats...

Unknown ha dit...

Es increíble como has cambiado este bloc, la novedad que más me gusta es que podemos hasta votar tus publicaciones, aunque ya te digo de anticipado que no creo que tengas crítica alguna del contenido de tú bloc. Enhorabuena mi querida Jovi porque cada día nos sorprendes más y encima adquieres nuevos conocimientos de las nuevas tecnologías, eres un ejemplo a seguir en cuanto a esfuerzo y superación, la lástima es que el año que viene se nos acaba esto, ojalá todos los profes hicieran un bloc de su clase. GRACIAS JOVI.

Jovi ha dit...

El curs de formació és per a tots els profes, hi ha alguns que també han obert el bloc ja, o que ja el tenien i com jo anem modificant-lo.Altres diuen de començar al curs vinent amb els nous alumnes.
Jo crec que en som molts ja, els que apliquem les noves tecnologies a les aules, però és com tot, hi ha qui li agrada més o menys.
A mi m'agrada.Gràcies.