BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 16 de març del 2010

EL PROJECTE DE FANNY

Fanny ha començat amb el seu projecte.
Ahir va vindre carregada de caixes de cartró
i sense dir per a què anàvem a fer-les servir, vam començar a pintar-les, totes de negre,algunes soltes, d'altres enganxades amb cola.
I com pintar ens agrada tant, doncs, mans a l'obra, amb rodets i pinzells grossos poc a poc les caixes van anar quedant coberetes de pintura( les bates, les mans i fins i tot alguna cosa més, també)

Hui les hem acabades de pintar, i Fanny continuava sense dir res.Ells no paraven de preguntar però Fanny no soltava prenda.
Aquest migdia les ha muntades totes i ha fet una estructura a l'estora.
Quan hem vingut de menjar han trobat la sorpresa i immediatament han començat a dir que podria ser, i és clar de seguida han endevinat que seria una TELE.
A partir de ahí i ja dins la tele, hem parlat molta estona de com podríem acabar-la i per a què ,pensàven ells, volíem la tele a classe i què podríem fer amb ella.
Per suposat estan tots molt contents de tindre tanta sort i que Fanny estiga amb nosaltres.


2 comentaris:

Celia Molina ha dit...

Doncs des d'ací li donem l'enhorabona i les gràcies a Fanny per posar entusiasme en allò que fa. I la felicitem també per haver tingut molta sort de tindre una classe xula amb una bona mestra amb la qual fer les pràctiques.
De segur que els nostres xiquets aprendran moltes coses d'ella i la recordaran amb molta estima. Un abraç a les dos super-mestres.

Jovi ha dit...

Ganes,entusiasme i joventut, amés és super carinyosa amb tots, ho té tot.I és cert la classe és molt "xula" que això també és molt important, que els xiquets i xiquetes responguen, es motiven s'entusiasmen amb tot el que fem dóna peu per a seguir i plantejar-se moltes coses per a ells.Són molt bons
en tots els aspectes.