BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 12 de març del 2010

ALLÀ ON VIUEN ELS MONSTRES-1



Ja sabeu que comptem amb la companyia de Fanny, mestra en pàctiques a la nostra classe, i aquesta setmana els ha contat el conte:
ALLÀ ON VIUEN ELS MONSTRES.
Un conte clàssic de la literatura infantil contemporània, escrit i il·lustrat per Mauricie Sendak al 1963, que durant molts anys era molt difícil trobar i que ara l'ha tornat a editar Kalandraca, en motiu de l'adaptació cinematogràfica.
El conte ha rebut molts premis i reconeixements i la seua lectura resulta sempre impactant, a més de les imatges.
Doncs bé a la classe també ens ha impactat, i agradat moltíssim, els dibuixos que van fer després de la narració són increïbles



L'adaptació cinematogràfica diuen que està molt ben feta, que trasmet la sensibiitat del conte i els monstres mantenen l'autenticitat de les il·lustracions.
Però no sé si és per a xiquets més grans.
Ara tenim la possibilitat de vore-la en valencià el dia 11 de maig.
Ja us diré si val la pena tant com el llibre.US EL RECOMANE.
He trobat un video en youtube que ens el conta en castellà, està molt ben fet ,mireu-lo i escolteu-lo però com sempre on estiga el llibre...que es pot mirar i remirar, al nostre ritme, compartir-lo amb altres,llegir-lo i rellegir-lo....