BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 17 de març del 2010

ACTIVITAT D'ART



Com ja sabeu,sol·licitem a l'Ajuntament d'Alacant, totes les activitats que oferixen al començament de curs, i ens concedixen algunes d'elles, aquest any no s'han portat malament i ja hem fet l'activitat dels bombers, la del reciclatge i ara una activitat sobre ART.En alguns casos com aquest és l'activitat la que ve a l'escola, i toca quan toca.
Doncs, ahir vam tindre sessió d'APROXIMACIÓ AL MÓN DE L'ART a classe.
La monitora els va presentar diferents "trossets d'obres d'art" on es representaven persones de totes les ètnies i les va anar col·locant en un Mapa.
Després els va demanar que dibuixaren un autorretat amb unes pinturetes "compactes" que després van difuminar amb els dits.
A continuació cadascú va decorar el seu autorretat amb trossets de paper de seda, com va voler, i per últim van pintar tossos grans de paper blanc amb esponges, on van col·locar el seu dibuix fent-li un "marc".
L'activitat va estar molt bé, molt motivadora i divertida.
Les seues obres d'art decoren en aquestos moment la pujada de l'escala, ja que estem desmuntant el castell.