BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 26 de febrer del 2010

PROJECTE DE CASTELLS

Durant tot el mes de febrer hem estat treballant amb el projecte de castells, com era el normal, donada la motivació i l'ambient que es respirava a l'escola.
Una vegada que es van formular les qüestions sobre el què volien saber, ens vam adonar que podíem classificar-les en 4 grans apartats i vam elaborar un ÍNDEX, per al nostre llibre de Castells.El llibre havia de ser molt GRAN, per que els castells també ho són(això van decidir ells)
La informació i els llibres, no van tardar gens a aplegar, igual que moltíssim material per a poder observar, jugar i construir.


(Moltíssimes gràcies a tots, com sempre heu respost molt bé al què necessitàvem)
Però una vegada que teníem la informació a classe calia buscar les respostes i triar allò que ens interessava en cada moment. Així,en cada apartat de l'índex repartíem els llibres i quan trobàvem el que tocava buscar, ho explicàvem als companys i amb la PDI ho projectàvem a la resta de la classe, hem escrit i resolt els dubtes entre tots i després hem imprés el resultat de la investigació. Amb les còpies ampliades d'aquesta impressió hem elaborat el nostre llibre de Castells.Com sempre la Pdi, ha resultat genial per a resoldre el Projecte.