BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 7 de febrer del 2010

ESDEVENIMENTS DE GENER

Perdoneu però no he tingut temps de publicar els últims esdeveniment del mes de Gener: l'aniversari de Estela que ja ha complit 6 anys i el dia de La Pau, que com sempre el celebrem de forma un poc especial a l'escola.
En quant a l'aniversari, sols remarcar que la decoració de tovallons ja estava marcada pel tema "castells" , ja es notava en l'ambient, i això que encara sols ho havíem nomenat, ara ni vos conte....
També cal remarcar la ingeniositat de la protagonista que se li va ocórrer amagar els "lacasitos" entre els biscuits i la xocolata..."així els companys no es barallaran per quant lacasitos els hi toquen a cadascú i quan talles el pastís:SORPRESA!! pareixerà el TORTELL DE REIS"
I es que sempre em sorprenen amb les seues idees tant ingenioses.
El dia de la Pau, també va estar un dia molt festiu, durant tota la setmana havíem treballat el tema, vam fer un cartell molt gran amb la paraula PAU, a les classes del pis de dalt els hi va va tocar en un idioma, i a les de la planta baixa un motiu al.lusiu i amb tots els cartells vam decorar l'escola.També vam interpretar una obra d'art de Picasso, que ho va simbolitzar amb "Coloms"
i com no vam parlar molt de Gandhi
A vore si conseguim resoldre els problemes sense violència
I per fi divendres, vam anar preparant-se per a la CURSA SOLIDARIA que consisteix en córrer amb un alumne major per tal de fer un esforç compartit.
Primer vam estar fent exercicis de calfament i després vam donar una volta al circuït marcat, de la mà d'un alumne de 5é.
A l'acabar el pati ens vam enjuntar tota l'escola per omplir els dos ninots de Paper
amb paraules boniques, prèviament a classe havíem treballat el conte de"L' Homenet de Paper"