BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 29 de setembre del 2009

S' ACABA SETEMBRE



S'acaba Setembre i teníem prevista la celebració dels aniversaris del mes.
Per causa de les pluges hui no han vingut tots a classe, la veritat és que la Tardor ha començat amb força, gota freda inclosa.
Però no ens ha quedat més remei que celebrar-los, encara que no estiguerem tots, fins i tot faltava un dels protagonistes, ja que els que si hem vingut no portàvem esmorzar i havíem de fer el pastís per a menjar-nos-el.
Aquest any hem canviat les corones, ara les fem amb pasta de sopa i cartró ondulat, (és més dificil i es necessita més habilitat) i també la targeta de felicitació. Ens fem grans i no sempre hem de repetir les coses que ja sabem, ja som capaços de fer uns dibuixos de nosaltres molt complets i cada mes anirem comprovant el canvi.
També es nota el canvi en la decoració de plats i gots, cada vegada més elaborada i fins i tot en el pastís, fent floretes amb els Lacasitos.
Hem comptat els ciris, en valencià de forma creixent i decreixent, i també en anglés, que de forma decreixent ens ha costat un poquet més.També sabem cantar la cançò d'aniversari en anglés.
I després de menjar i arreplegar la classe hem baixat al pati un poquet, que al final no ha plogut.
Quan hem tornat a classe hem ballat, ens agrada molt i hem aprés una nova cançò, prompte vindrà la celebració del 9 d'Octubre i ens anem preparant per a ser els Cavallers.







dimarts, 22 de setembre del 2009

NOU CURS

Ja anem per la tercera setmana del curs,i estem adaptant-nos als nous horaris i a les rutines, costa un poquet i cal tindre molta paciència. Tots teníem moltes ganes de tornar a retrobar-nos amb els companys, a tornar a jugar, a escoltar contes, cançons, a recórrer els espais i reconeixer coses i llocs que ja són nostres.
Aquest curs sembla que les coses no canvien molt de moment, la mestra és la mateixa, l'espai també i tampoc hi ha nous companys..però això és el que sembla de moment, perque ens amenacen amb que ja som ELS GRANS del pati d'infantil , (que per cert si ha canviat i està molt més gran) i això no te molt bona pinta....Els menudets han vingut amb força i continuament ens estan molestant i pegant, i nosaltres damunt els hi hem de dir que això no es fa ,que no poden anar pegant com si res...!!
Esperem que el curs vaja com a mínim igual que el curs passat, això és el sentiment de la vostra mestra que a més està encantada de poder ser-ho.
Per a inciar el curs una imatge que en va enviar una mare i amb la qual em sent totalment identificada.
I per a que aquest bloc no "decaiga" i una vegada demanats els permisos oficials, espere els vostres comentaris i suggeriments.
Benvinguts a aquest nou curs.