BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dilluns, 16 de novembre del 2009

LA CASTANYERA

Aquest matí hem rebut una carta de La Castanyera, i es clar de seguida hem acordat contestar-li per tal que vinga divendres i ens done castanyes calentetes, així que durant tota aquesta setmana prepararem l'escola per tal de rebre-la.
La carta l'hem escrita entre tots amb la Pdi, (com no) hem tret el teclat, hem escrit el text, hem signat tots els que estavem i també de part dels malaltets, i li hem posat dibuixets,perque quedara molt boniqueta,
Com he instal.lat una impresora ( de ma casa), hem pogut imprimir la carta immediatament i això els hi ha agradat molt, entre altres coses perque la feina que ja estava feta amb la Pissarra no tocava després repetir-la amb paper.
Aquesta vesprada hem començat amb la decoració del passadís i l'escala, pintant grans trossos de paper amb estampació, per després decorar la baixada de l'escala.
Ja voreu que bonic quedarà!