BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dissabte, 21 de novembre del 2009

FESTA DE LA CASTANYERA




I per fi, divendres de vesprada ens va visitar la Castanyera.Durant tota la setmana hem preparat la decoració de l'escola. Hem treballat el conte, hem fet el cartutx, per a que ens posara les castanyes, les monedes per a pagar-li i aquest any ens hem fet un mantonet, com el que ella porta però de plàstic i decorat amb enganxines.
Com cada any que ens visita, ens saluda, ens envia moltes besadetes i ens repartix castanyes calentetes.Nosaltres que ja la coneixem bé, tranquil·litzem els menuts de
l'escola que tenen un poquet de por.
És un personatge molt volgut pels xiquets i xiquetes que han estat molt nerviosos tota la setmana, (els poquets que han pogut vindre) perque la Grip ha arribat molt prompte, en canvi a la Tardor li costa vindre.
A Alacant és díficil parlar de Tardor, quasi ens fiquem en Nadal i anem en mánegues de camisa, així que la Festa de la Castanyera la anem deixant quasi sempre per a finals de Novembre, per vore si el temps canvia un poc i podem vivenciar el canvi d'estació.


2 comentaris:

Celia Molina ha dit...

Si que han estat nerviosos. Gal·la deia que divendres era "un dia molt especial".

Dóna gust tindre a algú que traballa tant bé. Gràcies per transmitir màgia als xiquets.
Un abraç. Cèlia.

Jovi ha dit...

La màgia està en els xiquets i xiquetes,sols cal donar-los oportunitat per ixca.Gràcies Cèlia.