BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 6 de novembre del 2009

ANGLÉS AMB LA PDI

Des del començament de curs que estic intentant que fem alguna coseta en Anglés a classe, a banda dels tallers que ja sabeu són dijous, però no m'ho acceptaven massa bé. ( Supose que pensaran que de repent m'ha pegat per ahí, "ara que ja l'entenem en valencià resulta que li dona per dir-nos coses en anglés")
I és normal, sóc el referent d'una llengua diferent a la que utilitzen en casa, és com quan molts de vosaltres intenteu dir-los alguna cosa en valencià i no vos ho accepten, doncs ha passat el mateix, he intentat amb alguna cançoneta, contar-nos...
Per fi se' m va ocórrer fer-ho mitjançant la Pdi, esperava tindre conexió a Internet, (que les obres d'aquest estiu de l'escola han arreglat coses però s'han desbarat d'altres), però com la cosa va per a llarg i té mala solució, he decidit començar a veure que passava.


Els hi he dit que hui a més fer les rutines com tots els dies a l'estora ,després ho fariem a la Pdi en Anglés, en un principi no els ha agradat massa però jo crec que després els ha motivat.
He muntat una pag. amb una cançoneta que ja coneixien del curs passat, i després hem vist quin dia de la setmana era, hem escoltat una altra cançó i hem endevinat el temps que feia hui, en Anglés.
Anirem incorporant estructures senzilles i per suposat amb suport auditiu que tinga millor pronuncia que la meua.
L'experiència trobe que ha sigut positiva,COM TOT EL QUE FEM AMB LA PDI.

Si algun dia tornem a tindre conexió a Internet podriem entrar en moltes pag. que tenen uns recursos molt guapets, si voleu podeu mirar aquesta http://www.starfall.com/
M'haguera agradat veura-la primer amb ells a classe, però que anem a fer-li!
De moment és el que hi ha.
Continue pensant que és un error que el mateix mestre haja de donar totes les matèries, sobre tot en LLENGÜES i amb xiquets tan menuts. El mestre/a d'Anglés o de qualsevol Llengua, ha de tindre molta competència lingüística per tal d'ensenyar-la i ser un referent de la Llengua on els alumnes troben que eixa persona parla d'aquesta forma i cal fer l'esforç per tal de comunicar-se amb ella.Eixe és el plantejament dels programes d'immersió i per això els alumnes acaben sent bilingües.

Polítiques a banda, no estic d'acord amb el plantejament.


1 comentaris:

Celia Molina ha dit...

Hola Jovi: veig que no deixes tranquil el cap i sempre estàs pensant en coses noves per ensenyar els xiquets i captar la seua atenció.
Feia setmanes que no et llegia perquè no sé què em va passar a l'ordinador, que s'havia quedat el bloc enganxat i fins a hui no he pogut llegir les entrades de tot aquest mes (ja m'estranyava que no hagueres escrit en tant de temps). Molt interessant tot el que feu i es nota que disfrutes tu igual que ells. Un abraç. Cèlia.