BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dilluns, 26 d’octubre del 2009

TREBALLAR AMB LES SEUES IDEES.

Una de les coses més bòniques que té aquest treball, és la flexibilitat.
Pots programar que vas a fer durant tot el curs,però mai és segur que ho faràs.Quan acostumes els xiquets i les xiquetes que allò que ells diuen és tant o més important que el que tu penses, quan les seues idees tenen molt de valor i quan saben que sempre que aporten alguna cosa vàlida,li donarem una gran importància a la classe, doncs passa el que passa, que no acabem el programa, que passem molt de temps fent altres coses que potser en una altra aula (amb una altra mestra) no farien.
Això ha passat amb la plastilina.Després dels experiments amb l'aigua, alguns amb plastilina, se'n van recordar d'ella, quasi oblidada i als pocs dies un xiquet va portar un libre per a moldejar fàcilment.
I després de mostrar-lo i explicar com es feien algunes de les figuretes que mostrava el llibre, doncs és el racó de més èxit en aquest moment.
L'exposició de coses que fan cada dia va en augment, algunes seguint les indicacions del llibre, però d'altres són molt creatives i originals.
El mateix passa amb la pdi, s'han acostumat a dissenyar la pàg.que ara volen posar el nom amb teclat, duplicar, traure formes, canviar color,posar fons, i sobre tot gravar i escoltar so continuament, així que, en altres classe fan dos o tres lletres per setmana, nosaltres amb una anem sobrats, això sí la nostra està super treballada, i supose que molt més afiançada, i sobre tot estan molt motivats, molt atents i molt dispostos a incorporar en el seu aprenentatge les seues idees que saben seran molt ben acollides.