BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 2 d’octubre del 2009

SURA O NO SURA?

Durant aquestes dues últimes setmanes hem estat treballant, investigant i sobre tot jugant amb el projecte de SURA O NO SURA?
Com ja sabeu, no va fer falta que férem una nota a casa per tal que portaren objectes, i material divers per a investigar, al segon dia de posar la safa amb aigua ja no cavien els objectes en el raconet que li havíem destinat a la investigació.
Ha sigut l'excusa ideal per a portar joguets a classe,i comprovar si suraven o no en l'aigua,(cosa que els propietaris ja sabien per que la majoria eren els seus joguets de banyera)
Però també hem investigat coses noves i crec que hem aconseguit saber que depen de la forma i superfície, el pes i el material,(sense clavar-nos en més física ni en "principis d'Arquimèdes")
Alguns experiments han estat divertits com el de hui, de barrejar dos líquids, amb coloració diferent,(jo m'ho passe molt bé posant-los en dubtes, sobre alló que pensen
i creuen saber cert)
Un dels líquids que hem barrejat ha sigut OLI, i ha estat d'alló més divertit veure les cares i escoltar els comentaris

També hem hem fet fitxes de registre de les activitats d'investigació, a la Pdi tots en conjunti en el paper, de forma individual.
Però sobretot hem gaudit jugant amb l'aigua i els objectes