BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 8 d’octubre del 2009

EL CORRELLENGUA

El Correllengua és una campanya de sensibilització cultural que es fa amb periodicitat anual destinada a la defensa de la LLENGUA,iniciada per primera vegada l'any 1996.
En el Correllengua es fan un seguit d'actes de caire lúdic, festiu, pedagògic .., el més emblemàtic dels quals és el pas de la flama, per les diferents localitats del territori i per les escoles.Primer vam rebre l'auca, que aquest any anava dedicada a AUSIÀS MARCH, al complir-se 550 anys de la seua mort.Com era a més d'un gran poeta, un cavaller, nosaltres ens vam fer un casc, per tal de rebre la flama que va arribar ahir a la nostra escola.
Primer vam ser nomenats cavallers i "cavalleres" i després vam anar a veure l'acte.Una vegada que vam rebre la flama amb música de dolçaina i tabalets, una "fada despistada " ens va contar un conte, el que passa que no la sentiem massa bé.
Després vam ballar en rotgle i fent la cua boja ,ens vam anar a classe. Hui ens hem emportat a casa el casc i també un escut que havíem pintat per a ser vertaders cavallers.