BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 8 d’octubre del 2009

AQUESTA VESPRADA :TALLERS

Com ja us havia explicat en la reunió voliem fer tallers,( el curs passat ja ho vam intentar però per moltes circumstàncies va ser impossible)
Aquest curs ho hem aconseguit, hui ha sigut el primer.
Amb els tallers es barregen xiquets i xiquetes de diferents classes, ( ho estem fent per nivells, hem començat els de 5 anys), es relacionen amb altres companys de l'escola i amb altres mestres, també amb altres espais, es trenca d'aquesta forma l'estructura " la meua aula, els meus companys, la meua mestra".
A diferència dels racons, no són de lliure elecció. Cada mestra ha distribiuit els grups i els ha assignat a un taller, de manera que quan tots els grups passen per tots els tallers, aquest canvia el contingut.
Comptem amb un taller més que aules,5, i per això el grup és més xicotet, total 20 alumnes per taller.
Nosaltres hem fet la distribució amb la Pdi.
Després de veure a quin taller ens tocava anar cadascú ens hem posat la medalla, i hem baixat un moment al pati per a reagrupar-nos.
Després ens hem anat cadascú on li tocava.Els tallers seran:
  • Jocs matemàtics, amb un material nou, "tetraclis".
  • English.
  • Jocs populars al pati.
  • Plàstica amb reciclatge.
  • PDI.
Aquest primer taller de Pdi consistirà en escoltar un conte, en valencià, el conte és de cavallers, i dracs i va ser inventat per altres xiquets, que també el van narrar, i després fer unes activitats sobre ell.(Pot ser en el següents tallers ,també pugam inventar-ne un amb suport Pdi, i crear les activitats)
Crec que els xiquets i xiquetes s'ho passen molt bé, i és una altra manera d'aprendre MOLT DIVERTIDA I MOTIVADORA.



1 comentaris:

Celia Molina ha dit...

Moltes gràcies per contar-nos tot el que els nostres fills no ens conten...