BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 8 de maig del 2009

CONTINUEM ACÍ

Encara que des de l'última vegada que vaig fer una entrada, sembla que continuara de vaga, no és cert, i no ha sigut perque no tinguera coses per contar-vos, però altres circumstàncies m'ho han impedit.
Us mostre les fotos dels aniversaris del mes d'abril, amb nova recepta, aquesta vegada vam fer el pastís amb galetes, sense ou, banyades amb llet i cobertes, això sí, de xocolata; i nous tapets
També tenim noves mascotes a la classe, 4 nous peixets que ens ha regalat uns papàs, NEGRET, BRUT, TAQUETES I ALGUETES, aquesta vegada triar els noms ens ha costa molt poquet, eren quatre noms i com cada peix és diferent, al mirar-los anaven sorgint els noms i tot el món hi estava d'acord.
També una xiqueta va portar per a la classe quatre cucs de seda, que ens han durat molt poc com a cucs, ja eren molt grans, però hem vist el procés de la construcció de capoll. Hem marcat al calendari el dia que van fer els capolls i comptem els dies que tardaran en eixir les papallones.
I hui hem celebrat l'aniversari de la xiqueta que ha complit els 5 anys en el mes de Maig, com que era ella soletes i ha sigut durant aquesta setmana, no ens hem esperat a acabar el mes. Al ser un protagonista soles, teníem menys feina, sols calia fer un dibuix i per això ens ha donat temps a decorar també els tovallons, amb la mateixa tècnica que vam emprar per fer els tapets, però hui lliurement, alguns han quedat molt bonics, tant que feia llàstima emprar-los per a torcar-nos la boca.