BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dissabte, 24 de gener del 2009

LA PDI A L'AULA

Des de dimarts que tenim la Pissarra digital interactiva a l'aula i l'hem feta funcionar per a moltes coses.Les meues companyes diuen que semble un xiquet amb un joguet nou,i potser tinguen raó, la quantitat de possibilitats que té, donen molt de joc:
Per exemple treballar la mateixa pàgina del projecte, sols que tots a la vegada i a gran tamanyAnotar en un moment les preguntes que es plantegen per a la investigació del projecte i tindre-les guardades per a utilitzar-les sempre que es vulga.Això m'ha permés reorganitzar-les i distribuir-les en tres grans grups davant d'ells i verbalitzant junt amb ells quina pregunta aniria a cada grup,i posterioment distribuir-nos la feina de la investigació, posant la foto en cada un dels grans apartats que volem estudiar del projecte.Queda d'aquesta manera organitzat i guardat per a possibles comprovacions, modificacions i per a anar anotant les solucions a mesura que es faça la investigació.Estic encantada.

També l'hem utilitzada per a treballar el Traç, en suport vertical, abans ho feiem en la pissarra de guix, ara posem el fons a la pantalla i resseguim el traç, l'esborrem i el tornem a resseguir tantes vegades com vulguem,abans de fer-lo en el paper:

També l'hem utilitzada per a fer entre tots la Interpretació de l'obra d'art que hem treballat aquesta setmana: ELS QUATRE CANTONS DEL MÓN de PicassoI per suposat per a pintar lliurement: Són tantes les possibilitats que oferix, que la pissarra de guix té els dies comptats, si a totes les aules es pogueren insta.lar PDIs. Ara només falta conexió a la xàrcia, i això ja seria massa...

1 comentaris:

Teresa Pérez ha dit...

¡Felicitats!
M'alegre molt. Espere que ho disfrutes perque sé que t'ho mereixes. L'unic que senc es no haver pogut disfrutaro jo també.
Besaetes.
Teresa