BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 28 de novembre del 2008

S'HA ACABAT NOVEMBRE


Primer donar les gràcies a totes les famílies per la resposta tan majoritaria a la convocatòria de la mostra de l'exposició.(Un poc, reconec, vaig forçar la situació al fer-vos pujar a la classe a arreplegar els vostres fills,JE,JE,JE..., però feia tan de fred.., i tenien tantes ganes de poder-vos-ho ensenyar...Espere que VOS AGRADARA.És important per a ells que li doneu importància a alló que fan. Gràcies de nou.
Fins i tot les futures generacions van provar les cadires dels germans,(guardarem la foto per mostrar-els -la, per a quan facen ells la seua història personal).

Per altra banda des de mitjan novembre venent fent-me cometaris del Nadal, el Pare Noel, els Reis,... supose que per la influència dels Centres comercials, on cada any arriba més prompte el Nadal, i la meua resposta ha sigut sempre." després del 1 va el 2 i després el 3". El qual volia dir
1-La castanyera
2-Els aniversaris
3-Nadal
Doncs ja hem acabat amb el 2,que ràpid passa el temps...


1 comentaris:

Celia Molina ha dit...

Gràcies a tu per compartir tot el que fas amb els xiquets. És més que evident que t'agrada molt el que fas i això repercuteix en l'educació dels nostres fills. G hui m'ha dit que anava a somniar amb tu, amb mí i no recorde amb qui més, però tu la primera!! M'ha traslladat el teu petó físicament. Thanks again for everything. Un abraç.