BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 14 de novembre del 2008

LA PLÀSTICA I LA TARDOR

I jo que deia que feia anys que no treballava la Tardor, com a tema, o Unitat didàctica?
Doncs resulta que estem fent moltes activitas, sobre tot plàstiques relacionades amb el tema.
Aquesta setmana Lluïsa als ha contat el conte de "La C
astanyera", i li han escrit una carta per a convidar-la a vindre la setmana que ve. Per cert hi ha unes activitats en internet sobre la Castanyera molt guapetes.Nosaltres en classe no les podem utilitzar per que encara no estem conecats en la xàrcia.
Us pose l'adreça per si vos apetix jugar aquest cap de setman
a.
http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/casta/
http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/casta/acti3.htm
http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/casta/acti2.htm

Aquest últim de vestir la castanyera és total, ja em contareu si l'obriu les reaccions dels xiquets.Penseu que estan en català oriental i algunes paraules del vocabulari caldrà dir-les en valencià.
Però el que estàvem dient és, que hem fet una activitat " Màgica" amb la pintura i les fulles de la tardor
hem pintat la meitat, hem doblegat el full,...
I "màgia", la fulla estava sencera.

Fulles dels colors de la tardor, que han acabat penjades en la corda i que decoren la classe, juntament amb el bosc particular També hem gastat les fulles que teniem i les que cada dia arrepleguen del pati,(hi ha 2 tipus d'arbres al pati que els hi cauen, és una llàstima que no tinguem més varietat),i hem fet unes VIDRIERES molt boniques, apegades en plàstic de plastificar transparent, de manera que pel matí quan entra el sol per entre eixes finestres crea un efecte molt bonic.Si tinguérem més tipus de fulles les haguérem pogut classificar per tonalitats i crear-ne diferents, però és el que hi ha.
I LA SETMANA QUE VE : LA CASTANYERA.

2 comentaris:

Celia Molina ha dit...

GAL·LA. ENS HA AGRADAT MOLT LA CASTANYERA.

Anònim ha dit...

Hola. Me'n diguen Fanny, estic estudiant 2n de Magistèri Infantil a la Universitat d'Alacant. He conegut la teua pàgina per una mare d'un dels teus alumnes.
He de dir-te que m'ha agrdat molt la teua pàgina, en la universitat ens expliquen conceptes i més conceptes, però no sabem què ens vam a encontrar a les aules.
Poder veure com apliques el que estudie en clase en les aules d'infantil, m'apropa una miqueta al que tindré que fer el proper curs.

M'ha critat molt l'atenció l'activitat de la tardor. L'any passat vaig fer una unitat didàctica spbre les estacions i ens vam fer servir de les estacions per a observar el canvi del temps. I el primer problema que vam trobar és que a Alacant les estacions no estan definides.

Felicitats altra vegada per la teua pàgina.