BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 21 de novembre del 2008

LA CASTANYERA

Ha arribat el dia, el teniem marcat al calendari i per fi aquesta vesprada ha vingut a visitar-nos la benvolguda Castanyera.
El dimecres de matí va vindre Loli la conserge,
dient-nos que havíem rebut una carta.Tots esperavem la contestació a la que li havíem enviat nosaltres i no ens va sorprendre. Inmediaatament vam marcar al calendari la data que vindria.Com en la seua carta ens enviava besadetes a un xiquet se li va ocórrer enviar-li també nosaltres besadetes, vam decidir, pintar-nos els llavis i besar el moneder que ens havíem fabricat per tal de no perdre les monedes.
Durant aquestos dies hem estat treballant el tema, pintant , en raconet, elements per a la decoració del corredor, hem treballat sobre el conte, hem jugat al ordinador en uns paquets d'activitats sobre la Castanyera, hem decorat,el corredor i el pati...
I aquesta vesprada ens hem preparat per a rebre-la, amb les corones, moneder i cartutx a la mà.
La castanyera que està molt velleta s' ha assegut una miqueta amb nosaltres i ens ha dedicat una estoneta de temps. Es nota que ens té amb una estima especial, perque estava molt contenta de vore-nos a tots tan grans, tan bons i tan contents i ens ha donat una gran besada per a tots.
Després hem baixat al pati on amb ajuda , ens ha repartit castanyes, i gràcies a les mamàs que es han ajudat a pelar les castanyes, alguns n'hem menjat moltes.
Li hem cantat la cançó i hem escoltat la castanyera que ens ha fet preguntes .







Fins l'any que ve, CASTANYERA.