BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 13 de juny del 2008

VISITA A LES OFICINES DE CORREUS

Aquest últim projecte, està sent molt pràctic, en lloc de fer activitats del llibre de projectes les estem fent reals, un poc ràpides, això sí, perque no hi ha més temps,
Però jo crec que amb la visita que hem fet hui, els ha quedat molt clar el procés de les cartes.
Portem diversos dies per tal de fer l'activitat i ha costat!, sembla més fàcil del que realment és, que entenguen com s'ha d'escriure una carta pel tal que arribe al seu destinatari.
Hem vist, com no, les parts d'una carta i vam escriure una.Per a la qual cosa ens vam distribuir i vam elegir a un dels companys, de manera que tots tingueren una carta i no es quedara cap sense.
Una vegada escrita la carta, havíem de fer el sobre: copiant de les fitxes que vau omplir en casa les adreces del company destinatari. A tot açò en el sobre s'havia d'escriure tot seguidet i en la fitxa estava separat, el carrer, el nº i el pis. 1r PROBLEMA I GROS.
Després no hi havia cap fitxa amb còdig postal 2n PROBLEMA, hem hagut de buscar-los tots.
I 3r PROBLEMA, les fitxes amb les adreces, han tardat massa temps en arribar a l'escola, des de dijous passat a hui, que ha arribat l'última,(la qual cosa suposava que hi havia xiquets que no podien omplir el sobre).
Permitiu-me un consell, per als propers cursos, procureu estar pendents d'aquestos detalls, han de ser responsables, però cal col·laborar des de casa per tal que ho siguen.
Una vegada que havíem completat el destinatari, vam tornar a repetir el mateix amb el remitent.
Però per fi i després d'alguns dies la CARTA estava escrita i dins del sobre, amb el seu segell de veritat.
Hem anat a correus, de bon de matí perque així, ens ho havien indicat , podríem veure els carters abans d'eixir a repartir.
Hem vist les bústies on es tiren les cartes, i allí ens estava esperant la Cap del Servei, Salomé, que ens ha mostrat les oficines per dins i ens ha presentat els carters
Després el Director de l'oficina ens ha ensenyat com s'arrepleguen les cartes de les bústies i hem passat cada carta per una màquina que automàticament posava "el mata-segells"
I amb la carta en la mà ens hem dirgit a la zona on es classifiquen per districtes.
Com que teníem moltes cartes del districte 15, quasi totes,i és un dels districtes d'aquesta oficina, les hem classificades per carrers a cada carter, i una posterior classificació per edificis de cada carrer.
Posteriorment el carter les arreplegarà i empaquetades les posarà en carrets o en les motos, per repartir-les.
Ens han explicat que les que no són del districte on està l'oficina es traslladen en furgoneta a l'oficina que correspon.
Les nostres,si no ens hem equivocat en la classificació, arribaran prompte,esperem!. Hem fet de CARTERS per un dia. Gràcies a Salomé, per la paciència, i per les explicacions.Hem comprovat que la feina del carter no és fàcil.
Ah! se m'oblidava, Salomé ens ha felicitat pel comportament, altres grups de l'escola havien visitat no fa molt les oficines i encara que eren més majors, no es van comportar com calia. Enhorabona pels fills que teniu és un plaer treballar amb ells i emportar-se'ls a qualsevol lloc. Per a mi és un orgull que ens feliciten, són un poquet meus també,si m'ho permitiu.