BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

diumenge, 1 de juny del 2008

RESTEM AMB LA PISSARRA DIGITAL


Hem iniciat la resta ja de forma "oficial", fins ara restavem ,calculant mentalment, qüestions que es plantejaven a l'aula: Si a l'escola som 26 i 3 xiquets no han vingut, quants en som hui a classe? .Però encara que molts sabien que el que estàvem fent era restar , no ho havíem verbalitzat, ESTEM RESTANT!.
Aquesta setmana ho he plantejat mitjançant la PDI, i la veritat és que com sempre que utilitze aquest recurs la motivació està assegurada, a més en aquest cas, com en quasi tots els que he preparat per a ells, he intentat personalitzar-ho i buscar interessos dels xiquets i xiquetes, a més dels seus noms i fotografies. Els resultats, sorprenents, la Pissarra els hi motiva sempre, les qüestions plantejades els han arribat de molt a prop i el concepte de la RESTA entés i superat.
De les hores que m'ha costat prepapar les pàgines de resta no hi parle, compensa, amb la satisfacció personal, de veure com és d'aprofitable aquest recurs i quant de partit se li pot traure.

Quant m'agradaria tindre una pissarra a l'aula i utilitzar-la sempre!
I si damunt , tinguérem conexió dins l'aula, ni parlar-ne, doncs, la quantitat de recursos que ja hi ha elaborats i que estan a l'abast de qualsevol ...

Temps al temps.