BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dijous, 8 de maig del 2008

LA NOVA MASCOTA DE LA CLASSE

La planta carnívora s'ha convertit en la nova mascota de la classe, aquest matí només entrar a l'aula el primer salut ha sigut per a ella, s'han oblidat de saludar com cada dia a BIGOT, el nostre peix i de mirar si els cucs de seda havien fet ja l'últim capoll. He hagut de posar la planta al damunt de la taula gran i de seguida hem observat que tenia dues "fulles boca" obertes, la qual cosa volia dir que s'havia "menjat" el sabater.
Un dels xiquets portava 3 "bitxos bola", a la mà i de seguida tocava donar-li de menjar.Li hem posat dos dels bitxos i ,com ahir, ha tancat ràpidament les fulles, el tercer l'hem guardat per un altre dia.
Jo encara no m'acostume, però ells diuen :
-la planta ha de menjar.
Són capaços demà ,de al passar llista preguntar per ella i fins i tot comptar-la per saber quants en som a classe, com fan amb el peix; veig vindre que tocarà posar-li nom i fer-li cartellet.