BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 13 de maig del 2008

Excursió a TERRA NATURA

Per fí ha arribat el dia, l''excursió més esperada de tot el curs.
L'oratge que es presentava gris i enuvolat s'ha aguantat durant tot el dia i quasi que hem agraït aquestos núvols que no deixaven veure el sol, perque això ha suposat que tampoc hem tingut calor.
Hem tardat un poc en entrar, i després hem anat depresseta mirant-ho tot. Animals, animals i més animals.Fins que hem arribat on feien l'espectacle de les aus rapaces i allí quasi que ens ha donat temps d'esmorzar, perque a les 12h. en punt ha començat i hem hagut de guardar els entrepans a la motxilla sense acabar-se'ls, algun trosset que ha caigut al terra un VOLTOR, s'ha encarregat d'ell, menys mal que estava a terra i no a les nostres mans!.Ens passaven tocant-nos els caps i ens hem espantat un poquet.
Després, més animals, fins i tot els taurons i per fí descansar i dinar (poquet, tot s'ha de dir) per a després jugar en els tobogans del parc.
A les 15'30, ens hem hagut de tornar, doncs els autobusos ens estaven esperant, i ens han quedat coses per veure, però ens ho hem passat molt bé i sobretot el comportament ha sigut genial. Us pose el vídeo amb totes les fotos que he fet.