BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimarts, 8 d’abril del 2008

VISITEM L'EXPOSICIÓ


Aquest matí hem visitat l'exposició que hi ha al corredor de l'escola sobre ENRIC VALOR. Es tracta de fotografies dels diferents paisatges, vegetació, castells, muntanyes, coves i pobles on estan basades les seues rondalles, amb refèrencies textuals a alguna que altra rondalla.
Aquesta vesprada quan estavem començant a escoltar la rondalla HISTÒRIA D'UN MIG POLLASTRE, han vingut a visitar-nos un grup d'alumnes de 3r, que anàven a començar a estudiar el Sª Solar i volien fer-nos una entrevista.
Tan sols comentar que crec que el que hem aprés no se'ls oblidarà , després de tant de temps i no us podeu imaginar la quantitat de dades que encara recorden. Però ens hem posat un poquet nerviosos sobre tot pel comportament dels majors.
Menys mal que hem acabat de contar la rondalla i fins i tot ens ha donat temps d'escoltar la cançoneta que cantava continuament EL MIG POLLASTRE, i ens hem rist i tranquil·litzat un poc.