BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dilluns, 28 d’abril del 2008

TROBADA i CONCERT

El primer de tot agrair a tots i totes els que ahir diumenge vàreu col.laborar o assistir amb les vostres famílies a La Trobada. Els xiquets s'ho passen molt bé amb els tallers, encara que ahir la calor feia prou insuportable el poder estar-se quiet realitzant els tallerets que no estaven a l'ombra. Per a mi suposa un dia molt especial, retrobe sempre antics compayns, antics alumnes i antics pares d'alumnes i em passe la jornada xarrant, saludant i perque no dir-ho gaudint. El nostre Taller com sempre un èxit, esperem que els 800 arbres que ahir es van repartir es replanten i ajudem a reforestar.
La vesprada de hui ha sigut un poc especial, perque una de les mestres de Pràctiques ens tenia preparat per a tota l'escola un concert de Jazz, i clar hem anat a escoltar-lo.
Malgrat que a l'escola no tenim les condicions per a aquest tipus de actes, no disposem de saló d'actes amb bona sonoritat, ni bons seients per estar ben asseguts, sempre que ens conviden a ser espectadors d'algun acte d'aquestos ens apuntem, els alumnes disfruten, hui seguien el ritme, fent palmes, amb el cos...i això que a aquest tipus de música no estan acostumats, al final de l'acte els alumnes grans han col.laborat amb la "mestra cantant" i amb els instruments i han fet fins i tot una improvisació.És una llàstima les condicions amb les que contem a l'escola pública!.