BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dilluns, 7 d’abril del 2008

Setmana cultural


Tots els anys per aquestes dates, coincidint més o meyns amb el dia del llibre,23 d'abril, en el col·le tenim per costum estudiar més a fons un autor o algún génere literari. En aquestos moments tenim a l'escola una exposició itinerant sobre Enric Valor en el corredor de l'edifici principal. Normalment fem coincidir el tema de carnestoltes amb la setmana "cultural", aquest any i ja que Enric Valor tractava el tema del MÓN MERAVELLÓS en moltes de les seues rondalles s'ha decidit, dedicar-li aquest petit homenatge.Nosaltres en Infantil anem a treballar la RONDALLA DEL MIG POLLASTRE. Ara buscant per internet he trobat el conte narrat i per poder buscar-li un altre final. mural.uv.es/~beboes/14738/Proyecto/portada.html
És una llàstima que a l'aula no tingam conexió!!, per tal de poder veure molts dels recursos que hi ha a la xarxa i que són realment bons.