BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 25 d’abril del 2008

ÚLTIM DIVENDRES: ANIVERSARI




Com cada final de mes toca aniversari, aquest mes eren 4 els xics que clompien 6 anys.
Però com a més era el primer del trimestre tocava fer tapet.
Per seguir un poc amb els nostres principis de Reciclar, Reduir i Reutilitzar, decorem un tapet per trimestre, sinò malgastarÍem molt de paper, i no seria molt just, ja que sempre els estic insistint en el tema del reciclatge.De manera que l'utilitzem durant 3 o 4 vegades, per tant cal anar amb cura de no embrutar-lo molt i deixar-lo secar si cau un poc de suc, però la veritat és que estan molt concienciats en el tema i van amb compte.
Mentre els cuiners preparen el pastís
La resta de la classe decoren els seus plats i preparen els regals per als dels aniversaris, hui han sigut 4 i això suposa pensar i dibuixar coses diferents per a cadascun, per tant no hem pogut acabar-ho abans del pati. No passa res, a l'hora de l'esmorzar parem de fer feina i ens preparem, parem la taula, coronem els "reis" de la festa que bufaran el ciri, i després de repartir el pastís i esperar a que tots tinguen el seu tros, ens ho mengem amb molta gana.Mai en sobra ni un poquet, a més de les galetes i el suc, també caurà alguna llepolia ,QUE UN DIA ÉS UN DIA!. Després de tres anys celebrant així els aniversaris, són totalment autònoms, ja no cal que els diga que toca fer, estic a la mira, però podrien fer-ho perfectament sense mi.Em fa molta pena pensar que volaran del niu prompte...

2 comentaris:

JAVIER TORRALBA ha dit...

lSi que és una pena que pronte volaran del niu,perque nos agradaria molt que continuaran més temps amb tu

CARLOS ha dit...

jo pense el mateix i pense que a tots els pares i mares ens agradaría molt que continuaran més temps amb tu
moltes gràcies